2021 Yılı Eczane Satış Hasılatlarının Kontrolü Hakkında SGK Duyurusu

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Medula Eczane Sistemi’nde 28.04.2023 tarihinde yayımlanan “2021 Yılı Eczane Satış Hasılatlarının Kontrol Edilmesi” başlıklı duyuru aşağıdaki şekildedir;

“07/11/2022 tarihli Duyuru ile; Bilgi Güncelleme bölümünden 2021 yılı eczane satış hasılatı bilginizin görüntülenebileceği, bu tutarların henüz devreye alınmadığı, söz konusu tutarın kontrol edilmesi ve düzeltme talebiniz varsa gerekli belgelerle birlikte Kurumumuz ilgili Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine başvurulması gerektiği hususları bildirilmiştir. Söz konusu 2021 yılı satış hasılatlarının Mayıs 2023 fatura dönemi ile birlikte devreye alınması planlanmakta olup olası mağduriyetlerin önlenmesi için, tutarların ivedilikle tekrar kontrolünün sağlanması ve düzeltme talebiniz varsa, gerekli belgelerle birlikte Kurumumuz ilgili Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine başvurulması gerekmektedir. Tüm ilgililere önemle duyurulur.”

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Kategori : TEB - Mayıs 02, 2023