Lütfen Bekleyiniz...

COVID-19 ile Mücadele: FIP Kılavuzları ve Bilgilendirme Dokümanları (covid19.teb.org.tr)

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemik bir hastalık olarak ilan edilen Koronavirüs (COVID-19) hastalığı ile mücadelenin ön cephesinde yer alan meslektaşlarımız, hem hastalığın yayılmasını önlemek ve halkımızı doğru yönlendirmek hem de kendilerinin ve ailelerinin sağlıklarını korumak adına büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Eczacılarımız tarafından alınacak önlemler ve doğru yönlendirmeler hem halkımızın hem meslektaşlarımızın salgın hastalıktan korunması amacıyla büyük önem taşımaktadır.

Bu doğrultuda, hem eczanelerde hem de hastane ortamında görevini icra eden meslektaşlarımızın ve eczane çalışanlarımızın, Yeni Koronavirüs (COVID-19) hastalığı hakkında en doğru ve güncel bilgilere erişmeleri büyük önem arz etmektedir.

Bu amaçla, daha detaylı ve doğru bilgi elde edilebilmesi için meslektaşlarımızın desteklenmesi amacıyla Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) tarafından hazırlanan ve Birliğimiz tarafından Türkçe tercümesi yapılan;

COVID-19: Klinik Bilgi ve Tedavi Kılavuzları COVID-19: Eczacılar ve Eczane İşgücü için Kılavuz COVID-19: Sıkça Sorulan Sorular ve Yanlış Bilinenler COVID-19: Diğer Kaynaklar COVID-19: Kılavuz Özetleri Başlıklı kılavuzlara Birliğimizin internet sitesinden aşağıda bulunan link aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

http://dergi.tebeczane.net/public_html/kitaplar/SARSCoV2-COVID19/

Ayrıca, COVID-19 Pandemisi sürecinde, Birliğimizin hazırlamış olduğu ilgili tüm dokümanların bir araya getirildiği alana, internet sitemizin sol tarafında yer alan koronavirüs başlıklı buton (http://covid19.teb.org.tr) aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Kategori : TEB - Nis 09, 2020


Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın!