FIP Avrupa Bölgesel Konferansı Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Ankara Taahhüdü Hakkında

23 – 25 Ekim tarihlerinde Türk Eczacıları Birliği’nin ev sahipliğinde Birinci Basamak Sağlık Hizmeti Sunumu: Eczacılıkta Geleceğe Doğru Hamle” temasıyla Ankara’da gerçekleştirilen, elliden fazla ülkeden bine yakın katılımcıyı bir araya getiren Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) Avrupa Bölgesel Konferans’nın sonunda Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Ankara Taahhüdü imzalandı.

İmzalanan Taahhüt ile birinci basamak sağlık hizmetlerinde eczacının rolünü tanımlamak, uluslararası deneyim paylaşımı sağlamak, eczacılar için meslek hakkını da içeren bir eylem planı hazırlamak, halk sağlığını daha etkin korumak ve “herkes için sağlık” hedefine bir adım daha yaklaşabilmek adına tüm Avrupa ülkelerinden meslektaşlarımız ile birlikte tarihe not düşmek adına bir irade ortaya kondu.

Birinci Basamak Sağlık Hizmet Sunumu Hakkında Ankara Taahhüdüne ulaşmak için tıklayınız.

Kategori : TEB - Eki 31, 2019