Şeker Ölçüm Çubukları ve İnsülin Kalem İğne Uçlarının Tekil Takip Uygulamasına Geçiş Süresi Hakkında

Şeker Ölçüm Çubukları ve İnsülin Kalem İğne Uçlarının Tekil Takip Uygulamasına geçiş süresi ile ilgili,Kurum yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonrasında;

ÜTS’nin stok bildirimine imkan sağlayacak şekilde açık tutulacağı yani kapatılmayacağı, reçete girerken ÜTS bildirimi yapmak için sistemde bir zorunluluk getirilmeyeceği, bir nevi bekleme ve takip yapılacağı, stok bildirim durumları ve oranlarının takip edilerek ilerleyen günlerde yeniden değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

Konuya ilişkin Birliğimize yazılı bir bilgi gelmesi veya Kurumlar tarafından herhangi bir duyuru yapılması halinde Birliğimiz tarafından ayrıca duyurulacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Kategori : TEB - Eyl 02, 2019