Lütfen Bekleyiniz...

TEB ECZACILIK AKADEMİSİ 2018 YILI BİLİM,HİZMET,TEŞVİK ÖDÜLLERİ VE TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana her yıl, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri verilmektedir.

2018 yılı başvuruları, Prof. Dr. Tayfun UZBAY, Prof. Dr. Sevda ŞENEL, Prof. Dr. Kadriye Arzum ERDEM GÜRSAN, Prof. Dr. İhsan ÇALIŞ, Prof. Dr. Bensu KARAHALİL, Prof. Dr. Mehmet ÖZTÜRK ve Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL’den oluşan jüri tarafından değerlendirilmiş ve aşağıda isimleri yer alan bilim insanlarına ödül verilmesine karar verilmiştir.

Aynı zamanda 3 Eczacılık Fakültemize de Türk Eczacıları Birliği Özel Ödülü verilmesine karar verilmiştir.

Değerli akademisyenlerimize ve eczacılık fakültelerine kazanmış oldukları ödülleri 25 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile takdim edilecektir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ - TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ECZACILIK AKADEMİSİ

2018 YILI BİLİM, HİZMET VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİ

Bilim Ödülü:

Prof. Dr. Esra AKKOL Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ABD / ANKARA

Prof Dr.Erem BİLENSOY Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji ABD / ANKARA

Teşvik Ödülü:

Doç.Dr.İsmail ÖÇSOY Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya ABD / KAYSERİ

Doç.Dr.Sibel İLBASMIŞ TAMER Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji ABD / ANKARA

Doç.Dr.Didem ŞÖHRETOĞLU Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ABD / ANKARA

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ÖZEL ÖDÜLÜ :

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Kategori : TEB - Eyl 18, 2018

Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın!