Lütfen Bekleyiniz...

tebrp Mobil Uygulaması Hk.

Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, meslektaşlarımız için bir Farmasötik Bakım Asistanı olarak tasarlanan tebrp web uygulaması 15 Kasım 2017 tarihinde kullanıma sunulmuştu. Eczacı Odalarımızın ve meslektaşlarımızın yoğun ilgileri ve katkıları ile, tebrp'nin aktif kullanıcı sayısı bugün itibariyle 13000'i geçmiştir.

Tebrp'nin kullanıma sunulduğu tarihten itibaren kullanıcılarımızdan alınan bildirimler doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz uygulamalar şu şekildedir:

•Sadece yazılım güncelleştirme faaliyeti olarak 800'ün üzerinde uygulama güncellemesi •Sadece ilaç dışı müstahzar kategorisinde 4000'e yakın yeni müstahzar eklenmesi •1500'e yakın müstahzara ilişkin etkin madde bilgisi eklenmesi •1500'ün üzerinde KÜB/KT/Prospektüs bilgisinde ekleme/güncelleme •2600'ün üzerinde müstahzar görseli eklenmesi

Tebrp kullanan meslektaşlarımızdan gelen geri bildirimler doğrultusunda, Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, tebrp web uygulamasının mobil versiyonu olan tebrp mobil uygulaması geliştirme çalışmaları tamamlanmıştır. Meslektaşlarımız, Android işletim sistemli cihazlardan Google Play; Apple IOS işletim sistemli cihazlardan App Store üzerinden tebrp mobil uygulamasını mobil cihazlarına ücretsiz olarak indirebilir; mevcut tebrp kullanıcı adı ve parolaları ile uygulamayı kullanmaya başlayabilirler.

Henüz aktif bir tebrp kullanıcı hesabı olmayan meslektaşlarımız ise tebrp mobil veya tebrp web uygulamaları üzerinden ücretsiz hesap oluşturduktan sonra herhangi bir kullanıcı sayısı kısıtlaması olmaksızın uygulamayı kullanmaya başlayabilecektir.

tebrp mobil uygulaması ile sağlanan işlemler şöyledir:

Barkod İle Arama Mobil cihazınızın kamerasını kullanarak harici bir uygulama gerektirmeksizin doğrudan müstahzar bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Detaylı Müstahzar Bilgileri Detaylı fiyat bilgileri, etkin madde bilgileri, firma bilgileri, ATC, NFC, SGK Etkin Madde, KÜB, KT, ruhsat bilgileri, barkod bilgileri, ilişkili SUT maddeleri, SUT özet bilgileri, eşdeğerleri, kullanım şekli uyarıları gibi birçok bilgiye müstahzar kartından erişebilirsiniz.

Etkin Madde Etkin madde arayabilir, etkin madde monograflarını görüntüleyebilir, içeren müstahzarları listeleyebilirsiniz.

Firma Bilgileri İsmi ile firma arayabilir, iletişim bilgileri ve müstahzarlarını listeleyebilirsiniz.

Endikasyon Arama Endikasyon araması yaparak KÜB endikasyonlarına göre ilgili müstahzarları listeleyebilirsiniz.

Tıbbi Malzeme SUT Kodu ya da malzeme ismine göre arama yaparak malzemeye ilişkin fiyat, SUT Kodu ve SUT açıklamalarını görüntüleyebilirsiniz

Sözlük Sözlükte arama yaparak terim açıklamalarını görüntüleyebilirsiniz.

Raporlar TİTCK Fiyat ve SGK EK-4A hareketlerine göre ileri tarihli fiyat raporlarını görüntüleyebilirsiniz.

Meslektaşlarımızın aşağıda yer alan iletişim modülünden ya da tebrp@teb.org.tr adresi aracılığıyla ulaştıracağı geri bildirimler, tebrp'nin geliştirilmesine büyük katkı sağlamaya devam edecektir.

Android cihazlar için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebrp Apple IOS Cihazlar İçin: https://itunes.apple.com/tr/app/tebrp/id1419517060

Kategori : TEB - Ara 10, 2018


Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın!